Здравей

Далеч съм от мисълта, че мога да ти го обясня, но поне мога да ти кажа какво мисля аз. Накратко, освен света, който обитаваме с физическите си тела, съществуват и много други светове, реалности и вселени. Знам че е объркващо, но имай търпение. Важното в този живот е да се концентрираш върху ежедневието си. Достатъчно осъзнат си, за да почнеш да обръщаш внимание на всичко което се случва около теб и как твоите мисли и действия се отразяват на реалността ти и я моделират. Не се страхувай от негативните същества енергии, те се хранят с твоя страх. Колкото повече положителна личност ставаш, толкова те не могат да те приближат, защото се издигаш вибрационно много над тях. Надявам се да си си взел поука от съня с "Човекоядеца", ако ли не - побързай да се откажеш от месото и пилешкото

Когато са убити, животните отделят различни хормони от стреса в кръвта си и когато се храниш с плътта им, ти ги поемаш и в теб се събуждат ярост, агресия, гняв, страх и др. Не гледай на това като на диета, а осъзнай че не е нужно да отнемаш живота им, не ти ли е жал? Яйца, млечни продукти, може и някоя рибка понякога и витамини ако е нужно - стигат.
Това, че знаеш какво мислят другите - не си луд, според мен е нормално вече

Просто помни да не правиш непоискано добро!!!!! Важно е!!! Щом толкова дарове са се отключили в теб, явно си го заслужил. Не се страхувай, както си видял отрицателните личности, знай, че има и положителни такива и много по-силни. Разликата е, че отрицателните не уважават вселенските закони и се бъркат навсякъде, а положителните, заради закона на свободната воля, за да могат да ти помогнат, е нужно да ги помолиш (на ум е достатъчно). Имай го на ум да забележиш в близките няколко дена (ако го поискаш естествено) името на кой светец или ангел ще ти се набие в очите - било от интернет или както си вървиш по пътя може да забележиш нещо или да чуеш. И в труден момент го извикай на ум или просто кажи "ангел-пазител". Ще видиш как тъмните сили ще се отдръпнат.
Стига за сега

Желая ти успех в твоя път и знай, че не си сам.