Мени ли аурата цвета си?

Цветове на аурата, виждане и тълкуване на аурата
Нянюшка Ягг

Мени ли аурата цвета си?

Мнение от Нянюшка Ягг »

Здравейте. Първо, нека предупредя: абсолютно съм "гола вода" по темата, но винаги съм се интересувала и търсила информация. Искам да попитам, възможно ли е аурата да мени цвета си, в зависимост от състоянието на човек, настроението му и т.н. От началото на годината правя теста за цвета на аурата ми за втори път и получавам различни резултзти. Отговарям съвсем искрено на въпросите (е, според мен, де :) ), та, струва ми се, че има някакво значение как се чувствам, за какво мисля, та ако ще и каква е обстановката около мен. (Аз си знам, че беше съвсем различно).Ще ми е интересно да знам мнението на разбирачите.
Аватар
voltmachine
Lightworker

Re: Мени ли аурата цвета си?

Мнение от voltmachine »

Да аурата мени цвета си.
Според настроението - например при емоции свързани със страха става много тъмно червена.
Това е краткотрайно и след като премине емоцията пак се възстановява в основния си цвят.

Основния цвят също може да се промени. Това не се случва на много хора, но е възможно основния цвят да се повиши или понижи.
Това се влияе от начина на живот - околната среда, храна, състоянието на тялото и духа.
- За повишаване вибрацията на цвета помагат - медитация, естествената и непреработена храна, лечебно гладуване и други практики които пречистват организма от натрупаните отрови, природата, леки физически упражнения като йога, духовното развитие
- Негативно влияние оказват - стреса, емоции произтичащи от егото като алчност, завист, злоба, консумация на изкуствени и преработени храни и химикали, тежкото физическо и умствено изтощение

При промяната на основния цвят, човека също се променя доста, така че това може да бъде забелязано от него и от околните и без аура тест.
"Ние не сме човешки същества, които понякога имат духовни преживявания,
ние сме духовни същества, които понякога имат човешки преживявания"
земеделие с прана

Мнение от земеделие с прана »

Аура = енергийно тяло

Всичко има свое енергийно поле или аура и когато влезе в контакт с нас = нашето енергийно поле,
то (нашето енергийно поле) реагира на момента по подходящ начин.

Пример:
Когато човек е тъжен енергийното му поле става по-малко и по-мътно. Ако в този момент дори и насила човек се усмихне, това увеличава размера и плътността на аурата, цвета й, какъвто и да е той, се избистря.

Върху аурата влияе всичко. Околната среда, собствените мисли, думи и действия, и всичко което по един или друг начин се докосне до нас.
jonemartin
Търсещ истината

Мнение от jonemartin »

The colors of a person's aura can and will change over time. In ten minutes we can change our aura colors as we want to change colors.

Affordable Travel Services in Ball Ground GA
Публикувай отговор